Известие

Collapse
No announcement yet.

146 проблем със седалка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
    Нещо не ме кефи тоя вариант с махането на тапицерията...ще се разпробива май .

Хубавото в случая е,че мястото на болтовете на релсите съвпадат с тея на нитовете
    а дали после няма да запират релсите ??
    махането на тапицерията ми се вижда и на мен сложна операция, а като погледнах от страни седалката има един пръст разстояние между гредата и пластмасата до лоста което е около 2 см, не вярвам да падне по ниско седалката от това, а ако падне сигурно ще трябва и тази пластмаса да се махне. Идейно е ако има някой от форума с 145 или 6 която я е пуснал на части и шоф седалката му е износена да я дари за бяла опитна мишка

Comment

Няма нищо трудно!
      Който не се е качил на такава седалка, той не го е направил! Дори и един колега на 56ца с кожен салон, а там е филм!

Както са написали хората A new level of comfort
      sigpicex
      147Q2
      300bhp/606nm
      Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

След като се навих,че повече не ми се стои като в автобус в тая кола и да се виждам половината през стъклото,днес и аз си реших проблема със седалката!

Ефекта определено е "уау" ,заслужаваше си няколко часовата занимавка,и най-накрая позицията е като в обикновенна кола чак се чудя защо не съм го направил по-рано и то при положение ,че съм 194 см.......отивам да тествам
        146 Turbo

Comment

Ето аз я почнах днес в 5 часа, има а доизкусоряване
          Прилагам снимки :

Първоначална височина, пада с 3 см седалаката реално, което е страхотно като усещане

Свалянето на тапицерията и закачването не се оказаха особена философия

http://snimki.be//?image=24036
          това го отрязах по инерция

ако ще разтапицирате седалката вземете чук и пирон за нита чукнете го по средата, има щифт и ще ви е по-лесно когато го разпробивате.
          Ще потърся от колега от форума нова шейна от която не съм изрязал излишния елемент не, че е от значение

2 проблема.....
          Първо как да закача закопчалката за колана
          Второ кората от страни трябва да се отстрани (от външната страна където беше лостчето за повдигането.
          Last edited by tonov; d.m.y г., 02:20.

Comment

а за какво ти е нова шейна?

Аз проблема с колана го реших така както съм драснал със стрелката на картинката,ама е зор да се натика гайка отзад...изисква нерви

И пластмасата страничната не съм я отстанявал,а я подкъсих малко
            Attached Files
            Last edited by abart_; d.m.y г., 20:40.
            146 Turbo

Comment

а за какво ти е нова шейна?

Аз проблема с колана го реших така както съм драснал със стрелката на картинката,ама е зор да се натика гайка отзад...изисква нерви

И пластмасата страничната не съм я отстанявал,а я подкъсих малко
              тази кора резната ли е за този ефект, не мога да се сетя как изглеждаше моята, а не ми се слиза до колата в момента
              покажи моляте снимка как се е получило рязането на кората с ножовка ли я резна и личи й ?

Comment

С ножовката си ги оформяш корите както искаш и така да не ти пречат тая особенно към колана почти не се вижда...

а другата която е към вратата я подкъсих по дължина с 4-5 санта да не закача- нищо не си личи

снимки не съм правил,ама в бързините съм завил щракалката за колана наобратно копчето е навътре ся

инъче друго всичко си "заспа"
                Last edited by abart_; d.m.y г., 21:03.
                146 Turbo

Comment

С ножовката си ги оформяш корите както искаш и така да не ти пречат тая особенно към колана почти не се вижда...

а другата която е към вратата я подкъсих по дължина с 4-5 санта да не закача- нищо не си личи

около колана не ме кефи да режа кората, утре, ще огледам за някой друг вариант(за това прекратих действията за тази вечер, пък и в мазето си беше тъмно) но пък си покарах със седалката 2 3 километра, много ме израдва както са по дълбоки и твърди седалките на алфата, стана много по добре а кожа по таблото вместо парцала някои слагал ли е, може ли снимка

Comment

Аз слагах кожа с едни колега от форума (Djeki)! Не съм я подбирал да контрастира, но стои по-добре от плата!
                    Сори за качеството, ама не е изсъхнала още като хората и трябва да я почистя
                    Attached Files
                    Last edited by Cardinala; d.m.y г., 13:25.
                    Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
                    Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
                    Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

за сега имам предложение как може да се направи колана без да се реже, трябва да се направи планка или да се изреже стойката за колана и да се прикачи с болт към онази дупка, но не ми се занимава, закрепил съм го за сега колкото за пред полицайте. Ще го умувам в някой по топъл ден

Comment

Working...
                      X